Menyer

 

Just nu pågår ny projektering av Tallkotten.

Det ska bli spännande, planeringen har startat och arkitekterna ritar
för fullt vår nya restaurang. Vi kommer därför i ett inledningsskede
att koncentrera oss på våra luncher framöver.
Vår á la carte stänger därmed kvällstid, men så länge det finns
möjlighet, kan vi ta emot större förbeställda grupper.

Sällskap fler än 8 rekommenderas att välja färdigkomponerade menyer

Principessa

Asparagi alla griglia con prosciutto, rucola, pinoli e salsa di tartufo bianco aglioli

Grilled asparagus with prosciutto ham, rocket salad, pine nuts and white truffle aioli

Grillad sparris med prosciutto, ruccola, pinjenötter och vit tryffelaioli

 

Salmerini con salsa di mare, servito con spinaci, pomodori con patate di stagione

Char with clam sauce, spinach and semi dried tomato, served with new potatoes

Halstrad rödingfilé med skummig musselsås, spenat, semisoltorkade tomater samt färskpotatis

Tiramisù

Italian dessert made with ladyfingers and mascarpone cheese

Italiensk mascarponedessert med savoiardikex

Menypris: 489:- Ord. 517:-

Imperatore

Caviale tostato del Kalix con creme fraiche, cipolla rossa, aneto e limone

Classic caviar toast – Kalix with creme fraiche, red onion, dill and lemon

Klassisk löjromstoast – Kalix med créme fraiche, rödlök, dill och citron

Filetto alla griglia con salsa cremosa di calvados, fagioli, contorno di patate fritte Svedese

Grilled beef with calvados sauce, haricot verts served with fried almond potato

Grillad oxfilé med krämig calvadossås, haricot verts samt friterad mandelpotatis

Panna cotta di cioccolato bianco e nero aromatizzato con espresso

White and dark chocolate panna cotta flavored with espresso

Vit- och mörk chokladpannacotta, smaksatt med espresso

Menypris: 589:– Ord. 617:-